Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Käyttöehdot

Ultimatedirection.fi (jäljempänä ”Palveluntarjoaja”) Ultimatedirection.fi -verkkokaupan sivusto (www.ultimatedirection.fi, jäljempänä ”Sivusto”) käyttö on sallittua vain näitä käyttöehtoja noudattaen. Käyttämällä Sivustoa sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja. Koska Palveluntarjoaja voi muuttaa käyttöehtoja, kehotamme sinua tutustumaan säännöllisesti näihin käyttöehtoihin. Jos et hyväksy käyttöehtoja, kehotamme sinua ystävällisesti pidättäytymään Sivuston käytöstä.

Tekijänoikeudet

Sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Palveluntarjoaja pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön, jollei näissä käyttöehdoissa tai sivuilla toisin mainita. Sivuston sisällön tai sen osan kopioiminen, jakelu tai tallentaminen on kiellettyä ilman Palveluntarjoajan etukäteistä kirjallista suostumusta lukuun ottamatta erikseen mainittuja poikkeuksia. Tekstiä tai kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tai hyvien tapojen vastaisiin tarkoituksiin. Sivustoa saa katsella ja selata sekä tulostaa käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Sivuston sisällön osittainenkin jakeleminen on kiellettyä ilman Palveluntarjoajan erillistä kirjallista suostumusta.

Vastuuvapaus

Sivuston sisältö esitetään sitoumuksetta ja ”sellaisena kuin ne ovat”. Palveluntarjoaja ei anna takuuta sivuilla esitettävien tai sitä kautta saavutettavien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Palveluntarjoaja ei takaa Sivuston keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa. Palveluntarjoaja ei vastaa sivujen saatavuudesta. Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia.
Sivustolta voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Tällaisille sivuille siirtyessään käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Palveluntarjoajalla ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa niiden sivujen sisältöön, joihin sen sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Palveluntarjoajan toimesta eikä Palveluntarjoaja vastaa niiden sivujen sisällöstä.
Palveluntarjoaja ei vastaa Sivuston ja siellä olevien tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista, kuten viivästyksestä, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetyksestä taikka muusta taloudellisesta menetyksestä. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa Sivustollaan tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kuten viivästyksestä, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetyksestä taikka muusta taloudellisesta menetyksestä. Palveluntarjoajan vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Aineiston lähettäminen Palveluntarjoajalle

Lähettämällä aineistoa jollekin Palveluntarjoajan palvelimista esimerkiksi sähköpostitse tai Sivuston välityksellä käyttäjä hyväksyy ja vahvistaa sen, että käyttäjällä on oikeus lähettää aineisto Palveluntarjoajalle sen vapaasti hyödynnettäväksi ilman eri korvausta käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle, aineisto ei ole laitonta, hyvien tapojen vastaista tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta ja että ennen lähettämistä käyttäjä on tehnyt kohtuulliset varotoimet löytääkseen ja poistaakseen aineiston mahdollisesti sisältämät virukset tai muut haitalliset tai tuhoavat ominaisuudet.

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa sivujensa käyttäjien lähettämän aineiston sisällöstä. Palveluntarjoaja voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivuiltaan.

Yksityisyyden suoja

Palveluntarjoaja noudattaa tietojen käsittelyssä henkilötietolakia sekä muita Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä:
Nimi: 4Trails Oy
Yhteystiedot: Lapakatu 3 e 38, 15240 Lahti

2. Rekisteriasioita hoitavat henkilöt:
Toni Tiainen, +358 44 207 6796

3. Rekisterin nimi
Ultimatedirection.fi -asiakas- ja -markkinointirekisteri – Suomi.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. Lisäksi asiakkaan tietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän lisäksi sähköiseen kohdennettuun markkinointiin, Asiakas on antanut tähän suostumuksensa rekisteröityessään sivulle. Asiakas voi erota postituslistalta milloin vain halutessaan. Ultimatedirection.fi käyttää näitä ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja tuote- ja palvelutarjonnan kehittämiseen ja kohdentamiseen. Tietoja käytetään myös tilastollisiin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö
1. Asiakkaan sukunimi, etunimet, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, sukupuoli, asiakasta kiinnostavat urheilu- ja vapaa-ajan lajit sekä Ultimatedirection.fi -asiointikauppa. Mahdollinen kielto lähettää asiakkaalle suoramarkkinointia. Mahdolliset sähköisen suoramarkkinoinnin luvat. Ultimatedirection.fi -palveluun rekisteröityneen asiakkaan tunnistamistieto (käyttäjätunnus).
2. Tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja/tai asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista, eli silloin kun asiakas
1) luo verkkotunnukset verkkokauppaan;
2) tilaa tuotteita verkkokaupasta;
3) antaa suoramarkkinointiluvan tai
4) osallistuu Ultimatedirection.fi:n järjestämään kilpailuun tai arvontaan.
Tietolähteenä voidaan käyttää myös muiden yritysten- ja yhdistysten rekistereitä. Suoramarkkinointikielto tallennetaan asiakkaan erillisen ilmoituksen perusteella. Sähköiseen suoramarkkinointiin pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Asiakasrekisteristä voidaan luovuttaa tietoja yksittäistapauksissa asiakkaan luotonantajakseen valitsemalle rahoittajalle rahoituspäätöksen tekemistä varten. Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja sinne on pääsy vain asiaankuuluvilla henkilöillä. Sähköinen aineisto: asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen määritellyt rekisterinpitäjän omat työntekijät ja rekisterinpitäjän toimeksiannosta ja lukuun toimivien yrityksien työntekijät. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tietokannan henkilökohtaisten käyttöoikeuksien ja eri käyttäjätasojen avulla käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilön työtehtävien hoidossa tarpeellisiin tietoihin. Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Asiakas- ja markkinointirekisteriä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat suljetuissa konesaleissa. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

11. Tiedon korjaaminen
Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.