Toimittaminen ja takuu

 

Toimittaminen

Toimitusaika on 2-10 arkipäivää. Mikäli tuotetta ei pystytä toimittamaan asiakkaalle määräajassa, otetaan asiakkaaseen yhteyttä 3 päivän sisällä tilauksesta. Näissä tapauksissa asiakas voi halutessaan saada kauppasumman kokonaisuudessaan takaisin, tai toimia yhdessä asiakkaan kanssa sovitun toimitusajan mukaan, toimitus max 20 arkipäivää. Pääsääntöisesti tilatut tuotteet lähtevät asiakkaalle seuraavana arkipäivänä. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin.

 

Takuu

Ota takuu asioissa yhteyttä asiakaspalvelu@ultimatedirection.fi, tai puh. 044 244 0133.

Kaikilla ultimatedirection.fi- verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen vaihdosta tai palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa myyjä.

Asiakkaan pitää pystyä todistamaan että tuote on ostettu ultimatedirection.fi- verkkokaupasta, esimerkiksi  tilausvahvistuksella.

Ultimatedirection.fi- verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 6kk takuu, joka kattaa tuotteen normaalista käytöstä johtuvat tuotteen rikkoutumiset. Reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Ultimatedirection.fi (4Trails Oy 2812656-1) ei anna tuotteille elinikäistä takuuta.

Takuu raukeaa, mikäli tuotetta on itse muunneltu. Takuu raukeaa myös jos rikkoontumisen aiheuttaa

  • asiakkaan huolimattomuus
  • tapaturma
  • käyttö- tai hoito-ohjeiden laiminlyönti
  • tavaran vääränlainen käsittely

Rikkoontuneet tuotteet korjataan ensisijaisesti, ultimatedirection.fi vastaa siitä aiheutuneista kuluista kuittia vastaan. Mikäli tuotetta ei voida korjata, toimitetaan asiakkaalle vastaava tuote, tai uudempi malli. Myyjä tekee arvion korjattavasta tuotteesta tapauskohtaisesti.